Θα αρχίσεις να μιλάς μια ξένη γλώσσα σε δύο εβδομάδες ή 100% επιστροφή χρημάτων - ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

Ιωάννης Νικολαΐδης

"100% αλλαγή”

"Αυτή είναι η πρώτη μέθοδος εκμάθησης γλωσσών, η οποία λειτούργησε σε μένα και μου επέτρεψε να μάθω το βασικό επίπεδο των γερμανικών σε κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες. Και αυτό με πολύ πιο απλό τρόπο από ότι τα παραδοσιακά μαθήματα ξένων γλωσσών."

Ιωάννης Νικολαΐδης
Έμαθε τις βασικιές αρχές των γερμανικών σε 14 ημέρες

Γεια σας,

Ονομάζομαι Γρηγόρης Λεοντίου και έχω την ευχαρίστηση να εισάγω μαζί με τον Nicholas Lundin τη δεκαπενθήμερη μέθοδο του, αυτόματης εκμάθησης ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Ειμαι πραγματικά ενθουσιαμένος, διότι η μέθοδος του Leo αποτελεί σημαντική πρόοδο στη γλωσσολογία.

Εδώ και 15 χρόνια διατηρώ τη δική μου σχολή ξένων γλωσσών στην Αθήνα, στην οποία έχω βοηθήσει πάνω από 4700 άτομα να μάθουν την ξένη γλώσσα της αρεσκείας τους, μεταξύ άλλων αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, σουηδικά.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μου μου έχουν διδάξει ένα πράγμα.Η ταχεία εκμάθηση γλωσσών χρειάζεται κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Η αλήθεια είναι η εξής: προκειμένου να αρχίσεις γρήγορα να επικοινωνείς άνετα σε μια ξένη γλώσσα, δεν αρκεί η μηχανική απομνημόνευση λέξεων. Δεν αρκεί η χρήση εξειδικευμένων βιβλίων ή η παρακολούθηση ταινιών σε μια ξένη γλώσσα. Χρειάζεται κάτι δυνατό - ένας πραγματικός ενεργοποιητής μνήμης, ο οποίος θα εξασφαλίσει άμεση και ολοκληρωμένη εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

Έλεγξα μια ποικιλία μεθόδων, αλλά μόνο μία επιτρέπει καθημερινά να μάθεις μόνιμα 200 νέες λέξεις με τόσο γρήγορο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, παρουσιάστηκαν σε μένα άνθρωποι που έμαθαν 500 λέξεις κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών. Πολλοί από αυτούς άρχισαν να χρησιμοποιούν άνετα τη νέα γλώσσα μετά από 1 εβδομάδα.

Στα άτομα, που για χρόνια αγωνίστηκαν με το ψυχολογικό φράγμα πριν από την ομιλία σε μια ξένη γλώσσα, μόνο η μέθοδος του Leo εξαφάνισε τους συναισθηματικους φραγμούς και την απροθυμία.

Χάρη στη φόρμουλα αυτόματης εκμάθησης γλωσσών θα μπορείς με ευκολία:

Η φόρμουλα, για την οποία γράφω, δρα σε 3 βασικούς τομείς:

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Ποτέ μα ποτέ δε θα μαθεις μια ξένη γλώσσα, αν δεν έχεις το κατάλληλο κίνητρο. Η απροθυμία για μάθηση λυγίζει τον καθένα, αργά ή γρήγορα. Η μέθοδος αυτή θα εξαλείψει την έλλειψη κινήτρων. Θα βλέπεις πρόοδο κάθε μέρα, και έτσι θα έχεις μια πολύ μεγαλύτερη επιθυμία για το επόμενο σετ ασκήσεων. Η χαρά της εκμάθησης μιας νέας γλώσσας θα αυξάνεται φυσικά, κάτι το οποίο θα μπλοκάρει την αίσθηση της απροθυμίας για μάθηση.

ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μετά από μερικές ημέρες , το επίπεδο της ενεργοποίησης του εγκεφάλου και των διεργασιών της μνήμης σου ξαφνικά θα αρχίσει να αυξάνεται. Θα είναι έτσι κάθε μέρα, περισσότερο ή λιγότερο προς την τέταρτη ημέρα. Αυτό το υψηλό επίπεδο της διέγερσης του νου και της μνήμης θα μονιμοποιηθεί και θα είναι 5 φορές υψηλότερο απ' ό, τι σήμερα.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να μαθαίνεις με τη μέθοδο του Nicholas Lundin, η αφομοίωση της γλώσσας θα είναι αυτόματη. Δε θα χρειάζεται να το σκέφτεσαι όλη την ώρα. Οι ασκήσεις διεγείρουν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, γεγονός που προκαλεί κατά την ώρα της εκμάθησης της νέας μεθόδου τη δημιουργία έως και 15 φορές περισσότερων νευρικών συνδέσεων από ότι με τη συμβατική μέθοδο εκμάθησης. Χάρη σε αυτό τις επόμενες λέξεις θα τις θυμάσαι καλύτερα και πιο μόνιμα. Με τον καιρό θα αρχίσεις να τις χρησιμοποιείς με ευχέρεια στην ομιλία και τη γραφή, οπότε μάλλον θα ξεχάσεις ότι η απομνημόνευση τους απαιτούσε κόπο.

Αυτό που καθορίζει τη σούπερ - αποτελεσματικότητα της μεθόδου αυτόματης εκμάθησης των γλωσσών είναι το σύστημα των διαδραστικών καρτών. Αυτές είναι κάρτες πολυμέσων για την εκμάθηση ξένης γλώσσας χρησιμοποιώντας υπολογιστή, smartphone, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό μιας νέας λέξης με μια εικόνα, και ηχογράφηση της σωστής προφοράς της λέξης, καθώς και παράδειγμα χρησιμοποιήσης της σε μια πρόταση στο πλαίσιο του σκηνικού μιας κατάστασης.

Όταν κοιτάς την κάρτα, αυτή αναγκάζει τον εγκέφαλο να συνδέσει τα λόγια με κάθε ένα από τα παραπάνω στοιχεία. Αντί 1 συνειρμικής σύνδεσης "περιγραφή της λέξης στα ελληνικά - περιγραφή της λέξης στην ξένη γλώσσα”, που εμφανίζεται με τις παραδοσιακά λίστες μάθησης λεξιλογίου, κατά τη διάρκεια της εκμάθησης με κάρτες ο εγκέφαλος συσσωρεύει 5 τέτοιες συνδέσεις.

Φαντάσου λοιπόν, ότι στο μυαλό σου δημιουργείται ένα ισχυρό, ανθεκτικό δίχτυ εμπλοκής με αυτή τη λέξη. Χάρη σε αυτό θα απομνημονεύεις γρήγορα νέες λέξεις. Επιπλέον, ένα τέτοιο δίκτυο είναι δύσκολο να καταστραφεί, έτσι ώστε η φυσική διαδικασία της λήθης είναι πέντε φορές πιο αργή.

Μία μέρα με το σύστημα διαδραστικών καρτών σου επιτρέπει να αφομοιώσεις 200 νέες λέξεις. Ενώ η τακτική χρήση σου επιτρέπει να μάθεις την ξένη γλώσσα σε επίπεδο που καθιστά εφικτή την άνετη επικοινωνία μετά από μόλις 2 εβδομάδες.

Το σύστημα για το οποίο μιλώ, και το οποίο έχει αποδεδειγμένα 5 φορές μεγαλύτερη αποδοτικότητα απ' ό, τι οι παραδοσιακές μέθοδοι εκμάθησης γλωσσών, είναι η πλατφόρμα πολυμέσων των διαδραστικών καρτών Smart Lang.

Η χρήσης της:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ

Δεν χρειάζεται να απομνημονεύεις μηχανικά το λεξιλόγιο ή να κάνεις χρήση εξειδικευμένων βιβλίων. Δε χρειάζεται επιπλέον βοήθεια η μνήμη και η συγκέντρωσή σου. Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι είναι να θυμάσαι να ρίχνεις μια ματιά στις κάρτες 2 φορές την ημέρα. Μία φορά το πρωί, τη δεύτερη φορά πριν το βράδυ - και τότε θα μπορείς άνετα να επικοινωνείς σε μια νέα γλώσσα.

ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ

Οι διαδραστικές κάρτες, όχι μόνο διευκολύνουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Βασίζονται στους φυσικούς μηχανισμούς της μνήμης και των συνειρμών, αυξάνοντας έτσι τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητα του εγκεφάλου.

ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αρκεί μόλις μία μέρα για να μάθεις εώς και 200 νέες λέξεις και φράσεις, γνα σημείωσεις την πρώτη πρόοδο και να μεγαλώσεις την άνεση με την οποία μιλάς μια ξένη γλώσσα. Η τακτική χρήση των καρτών Smart Lang είναι η αιτία να μάθεις γρήγορα αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά ή μια άλλη γλώσσα και να είσαι σε θέση να επικοινωνείς άνετα με τους ξένους.

Αυτή μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών που δημιουργήθηκε ποτέ. Επιπλέον, έχει δοκιμαστεί από μια ομάδα νευρογλωσσολόγων, έχει επίσης δοκιμαστεί από εμένα και πολλούς άλλους ανθρώπους, όπως η κα Δήμητρα από το Αργοστόλι.

"Αστραπιαία αποτελέσματα"

Δήμητρα Παπαδάτου

Εδώ και πάνω από πέντε χρόνια προσπαθώ να μάθω αγγλικά, για να έχω μια καλύτερη πιθανότητα να βρω μια καλά αμειβόμενη εργασία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μαθήματα σε δημοφιλή φροντιστήρια, αυτοδίδακτη, ιδιαίτερα μαθήματα με δάσκαλο - κανένα αποτέλεσμα! Μόνο οι κάρτες Smart Lang αποδείχθηκαν λίρα εκατό! Είδα τεράστια βελτίωση μετά από μια εβδομάδα χρήσης. Ήμουν σε θέση να κάνω μια σύντομη συνομιλία και να γράφω e - mail. Έχω την αίσθηση ότι το μυαλό μου απορροφά τις νέες λέξεις σα σφουγγάρι!

Δήμητρα Παπαδάτου
έμαθε αγγλικά σε 2 εβδομάδες

Όλοι μαθαίνουν

Έχω αυτές τις κάρτες και τις συστήνω θερμά. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι μπορούσα η ίδια να επιλέξω το επίπεδο της γλώσσας και να μάθω αυτό, που με ενδιαφέρει περισσότερο. Σε ένα μήνα θα πάω στην Ιρλανδία για να ψάξω για δουλειά και πλέον δε φοβάμαι, ότι δε θα μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν εκεί. Στο Δουβλίνο βέβαια θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τις κάρτες.

Πηνελόπη Γεωργιάδη,
Ευκαρπία

Συνεχής πρόοδος και καλύτερη δουλειά

Καμία γνώση γλώσσας = μηδέν προοπτικές απασχόλησης. Έμαθα γαλλικά, και όλα άλλαξαν. Στη δουλειά πήρα μια μεγάλη προαγωγή και τώρα συνεργάζομαι στενά με τη θυγατρική μας στο Παρίσι. Ο μισθός μου έχει αυξηθεί σχεδόν κατά το ήμισυ, και τελικά μπορώ να έχω μια οικονομικά άνετη ζωή. Μόνο πλεονεκτήματα.

Δαμιανός Αβραμίδης,
Αθήνα

Η εύκολη εκμάθηση είναι ευχαρίστηση!

Οι διαδραστικές κάρτες είναι φανταστικές. Πραγματικά λειτουργούν! Ο γιος μου είναι τώρα στο πρώτο έτος του λυκείου και από το γυμνάσιο είχε προβλήματα με τα γερμανικά. Με αυτές τις κάρτες βελτίωσε αμέσως τους βαθμούς του. Σταμάτησε να γκρινιάζει ότι δε θέλει να μάθει, γιατί τώρα μπορεί να το κάνει στο αγαπημένο του tablet.

Μαριέττα Πρωτοστάθη
Πάτρα

Πάντα εύκαιρες - σε υπολογιστή, tablet, smartphone

Αν δεν είχα χρησιμοποιήσει τις διαδραστικές κάρτες Smart Lang πιθανότατα ποτέ δε θα αποφάσιζα σχετικά με ένα ταξίδι όνειρο στην Αργεντινή. Πριν από την αναχώρηση, είχα εγκαταστήσει τις κάρτες στο smartphone μου και μπορούσα να μάθω λέξεις στα ισπανικά παντού - στο σπίτι , στο δρόμο για τη δουλειά , στην ουρά στο ιατρείο. Στο ταξίδι ήμουν σίγουρος ότι ακόμα κι αν είχα ένα πρόβλημα με οτιδήποτε (κάτι που δε συνέβη ποτέ), είχα εύκαιρες τις κάρτες, και μπορούσα ανά πάσα στιγμή να τις χρησιμοποιήσω.

Αντρέας Κελπέκης,
Πειραιάς

Λίρα εκατό!

Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική σχετικά με τις κάρτες. Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες μεθόδους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, και κανένας από αυτούς δεν έδωσε αποτελέσματα - ψέλλιζα λεξούλες, κόλλαγα στις πιο απλές φράσεις και ντρεπόμουν πολύ για αυτό, για να μην αναφέρω την κακή μνήμη. Αλλά αυτό που συνέβη μετά την 1η χρήση των καρτών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία μου! Οι λέξεις από μόνες τους έρχονταν στο μυαλό, η εκμάθηση ήταν ευχάριστη όσο ποτέ, και αμέσως είδα αποτελέσματα. Ερωτεύτηκα το νέο μου τρόπο εκμάθησης! Σήμερα είμαι στην 11η ημέρα της μάθησης και καταλαβαίνω τα περισσότερα από τα λόγια των προγραμμάτων στα αγγλικά! Οι κάρτες είναι καταπληκτικές

Σοφία Γεωργιάδη
Νέος Κόσμος

Το πτυχίο είναι μόνο ένα κομμάτι χαρτί

Ποιος χρειάζεται μάθημα στο σχολείο, όταν υπάρχουν οι κάρτες Smart Lang; Δεν είναι μόνο ότι, μπορείς να επιλέξεις το επίπεδο της προόδου από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών των λέξεων, είναι ακόμα ότι μαθαίνεις χωρίς να βγεις από το σπίτι, χωρίς βαθμολογίες και τεστ - δηλαδή ΜΗΔΕΝ νεύρα! Τα πιστοποιητικά δεν εγγυώνται την άνεση της επικοινωνίας σε μια ξένη γλώσσα, είναι μόνο μια επιβεβαίωση ότι ολοκληρωσες το μάθημα. Και αν μπορείς να μάθεις κάτι - αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το βίωσα αυτό από πρώτο χέρι, και αυτές τις κάρτες πραγματικά τις συνιστώ σε όλους.

Ρένος Δημόπουλος
Ρέθυμνο

Να θυμάσαι ότι αυτή η μέθοδος, ακριβώς όπως και η οποιαδήποτε, ακόμη πολύ πιο δαπανηρή μέθοδος δε λειτουργεί σε όλους. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που δε νοιάζονται για την τακτική εδραιώση της προόδου και αυτή η μέθοδος δεν είναι για αυτούς.

Ο Nicholas Lundin είναι τόσο ικανοποιημένος από το σύστημα των διαδραστικών καρτών Smart Lang, που δίνει την εξής εγγύηση:

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εάν δε μάθεις την ετήσια ύλη του μαθήματος σε δύο εβδομάδες, ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένος - απλά ανάφερε το τηλεφωνικά στον σύμβουλο. Η εταιρεία θα επιστρέψει ολόκληρη την πληρωμή σου ήσυχα και χωρίς ερωτήσεις

- είναι η προσωπική μου εγγύηση!

Πώς να παραγγείλεις με οικονομικό τρόπο τις διαδραστικες κάρτες Smart Lang;

Η υψηλή αποτελεσματικότητα της φόρμουλας εκμάθησης γλώσσας μέσω διαδραστικών καρτών Smart Lang είναι αποτέλεσμα ετών επιστημονικής έρευνας σχετικά με τις διαδικασίες της μνήμης. Η φόρμουλα των καρτών βασίστηκε σε μια μοναδική μέθοδο οικοδόμησης ισχυρών συνειρμικών δικτύων, που επιτρέπει την απομνημόνευση νέων λέξεων 5 φορές καλύτερα και πιο μόνιμα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να είναι φθηνή.

Ωστόσο ο Nicholas Lundin αποφάσισε να κάνει έκπτωση στην πρώτη επίσκεψη της σελίδας. Αρκεί, να αποφασίσεις τώρα, και θα λάβεις έκπτωση 38%.

ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ έκπτωση η τιμή για ένα πλήρες σετ καρτών για την εκμάθηση όλων των επιπέδων ανέρχεται σε 145€ 89€.

Αργότερα αυτή η τιμή θα αυξηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ακολούθα τις παρακάτω οδηγίες, για να παραγγείλεις τις διαδραστικές κάρτες Smart Lang.

Κάνε κλικ στην "Έναρξη εκμάθησης της γλώσσας," και συμπλήρωσε τη φόρμα στην επόμενη σελίδα. Οι κάρτες θα φτάσουν στα χέρια σου μετά από 1 ημέρα. Μετά εσύ θα τις αξιολογήσεις. Αν δεν είσαι 100 % ικανοποιημένος, απλά μπορείςνα πάρεις τα χρήματα σου πίσω - δίχως ερωτήσεις.

Αν και προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα μείνεις περισσότερο από ικανοποιημένος. Ειλικρινά περιμένω ότι θα εκπλαγείς. Νομίζω ότι θα μάθεις την επιλεγμένη γλώσσα πιο γρήγορα και πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις.

Καλή τύχη,
Γρηγόρης Λεοντίου

Σετ διαδραστικών καρτών για εκμάθηση ξένης γλώσσας
Βασισμένο σε 100% φυσικές διανοητικές διεργασίες

145€ 89€

Παράγγειλε σήμερα , εξοικονόμησε 56€, και πάρε την εγγύηση ικανοποίησης.
Η προσφορά λήγει αύριο.

noemptynoempty